Direktlänk till inlägg 16 juni 2011

Några små men ack så viktiga underverk

Av Ingela - 16 juni 2011 18:55

Underverk 1: Jag både kan och får powerwalka! Dagens 50-minutare tog knappt 40. Dags att planera ut en ny perfekt och lite längre gåslinga. Och hoppas på fortsatt lite svalare väder.


Underverk 2: Jag sov utan BH inatt! För första gången på ett halvår eller så. Det kändes varken bättre eller sämre när jag steg upp i morse. Alltså kan jag fortsätta ett tag till. Jag hatar verkligen allt som sitter åt. Verkligen hatar. Och det har verkligen varit jobbigt att ständigt behöva "snörpa in mig" i diverse åtsittande saker. Framför allt på nätterna. Och nu fick jag powersova nästan fem timmar i sträck inatt. Inte vågar jag blåsa faran över än. Därtill är jag alldeles för luttrad av herr C. Men som Kenta sjöng; "Jag har väntat så länge på just den här dan"!


vilket leder tanken till


Underverk 3: Jag går runt och mår just precis rätt bra. Rätt normalt. Lite stressad här och lite stressad där men som helhet rätt bra. Just idag i alla fall. Det är väl ändå vid närmare eftertanke kanske det största underverket av dom alla. Förutom att jag fortfarande lever då.

 
ANNONS
 
Ingen bild

AnnaIlona

17 juni 2011 13:45

Härligt med undervärk Busan, det är du så värd. Ha en underbar sommar. kram

 
Ingen bild

Margareta

18 juni 2011 16:30

Så skönt att du får njuta av livet och sommaren!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se