Direktlänk till inlägg 20 juni 2011

Två nätter är ju ändå två nätter

Av Ingela - 20 juni 2011 19:47

Fler än just två nätter blev det inte utan BH. Det började svullna upp både här och där och strama och skava, även det både här och där. Men det var kul så länge det varade... Och skam den som ger sig. Jag gör ett nytt försök i natt. Tror jag. Ett litet mittemellanförsök med ett någorlunda tight linne får det nog bli. Om jag kommer ihåg att lite då och då påminna mig om att det inte ens gått en månad sen senaste operationen och att jag faktiskt inte ska vara "100" än, så känns det i alla fall lite bättre. Och äntligen, äntligen verkar kroppen ha slutat bilda ny seromvätska i förra operationsområdet!


Och om två veckor bestämmer jag helt själv över tortyrredskapen! Egentligen tror jag att tejpbitarna redan nu enbart ska sitta där av estetiska skäl. Jag ska nog ringa och kolla med syster T. Det vore väldigt skönt att slippa ett par dagar.


Jag får frågan ibland om jag ångrar att jag gav mig in i det här med rekonstruktionen. Svaret på den frågan är entydigt nej. Även om jag just nu bara ser magar i spegeln. Fast om jag hade vetat vad jag vet idag, hade jag nog propsat på en DIEP-operation i stället. Dvs den varianten där man bygger upp ett nytt bröst med hjälp av fett från magen. Den främsta anledningen till att jag valde den metod jag gjorde, med muskel, vävnad och hud från ryggen, var ju just att tjäna tid. Kortare operation. Kortare rehabtid. Och lindrigare rehabtid. Jo, tjena hejsan. Kortare operationstid stämde åtminstone. Visst förstår jag att det aldrig finns några garantier. Har man otur så har man. Men om jag hade vetat, så hade nog valet som sagt blivit lite annorlunda. Nu är det som det är och det tjänar inget till att hänga läpp för det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se