Direktlänk till inlägg 27 juni 2011

Tur att jag är ledig...

Av Ingela - 27 juni 2011 20:17

Jag åkte in en sväng till stan igår. Dels hade jag glömt min bankdosa och några papper som jag behövde men jag tänkte också passa på att sova lite mer koncentrerat i den lite mjukare sängen. Hjärnan var den enda kroppsdelen som verkade tycka att det var en bra idé. Som vanligt somnade jag utan problem vid halvtio och sov nån timme åt gången till halvtolv. Sen var det kört fram till halvfem. Och om det normalt sett är klent med bra TV-program på nätterna, kan jag lova att det är rena skräpet så här i semestertider. Tack vare just semestern, kunde jag ändå ligga kvar lite längre och fick ihop dryga fyra timmars sömn i alla fall.


Undrar hur det blir nu när värmen är tillbaka? Inte bara med sömnen, utan med allt skavande mot sår och ärr. Redan idag har det skavt lite mer. Konstigt nog är det som lindrigast när jag är ute och powerwalkar. Synd att jag inte orkar göra det hela dagarna. Då skulle jag förmodligen sova av ren utmaning på nätterna. Jag orkar i alla fall längre och längre promenader. Alltid något.

 
ANNONS
 
kurd

kurd

28 juni 2011 04:14

Hej söt blogg ! :D ska vi följa varandra på bloglovin?:)<3

http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se