Direktlänk till inlägg 30 juni 2011

Trött på värmen

Av Ingela - 30 juni 2011 19:44

Jag har väl i och för sig aldrig varit särskilt förtjust i värme men så länge man kan lindra effekterna genom att vara i eller nära vatten, går det väl an. Och just nu får jag inte vara i vattnet. Möjligtvis nära men då i ordentligt påklätt skick. Eller i skuggan om det nu finns någon sådan i närheten av vattnet. Är man opererad så är man. Och då är man tejpad och när man svettas, så kliar det. Eller skaver. Men det där vet ni redan...


I morse kände jag att jag var trött på att bara "stå ut". På altanen i skuggan med en bok. Eller framför AC:n. Till att börja med försökte jag vända på rutinerna och börja med min powerwalk innan det skulle bli för varmt. Ungefär tre timmar för sent var väl det. Det blev inte mycket power i den promenaden men desto mer svett och flås... Då bestämde jag mig för en tur in till stora staden, med mellanlandning i Åkersberga för lite shopping. I lägenheten fanns det en hel del som väntade, som tvätt och städning. Och, inte att förglömma, en nybliven pappa som väntade i brevlådan! Jag får nog erkänna att just vetskapen om att säsong fyra av Dexter låg där, var ett av dom tyngre argumenten för att åka in till stan. Och för all del inget dåligt sådant. Det var trögt i början att lära känna Dexter. Jag försökte nog fyra gånger innan jag lyckades se hela första avsnittet men när jag väl hade sett det var jag fast!


En sak är jag faktiskt lite stolt över. Eftersom jag har lägenheten i samma hus som jobbet, lovade jag att gå förbi och attestera några räkningar. Det visade sig att nyckelbrickan låg kvar hemma i huset (fast jag såklart blev insläppt ändå). Den med halvtomma glas skulle väl deppa ihop över tankspriddheten men jag som satsar på halvfulla glas konstaterar att det om något väl är ett tecken på att jag har semester!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se