Direktlänk till inlägg 6 juli 2011

Fri!?

Av Ingela - 6 juli 2011 19:54

Nu har dom magiska sex veckorna passerat. Sex veckor med obligatorisk sport-BH, dygnet runt första tre och sen på dagtid. I alla fall enligt min kliniks föreskrifter... Härom dagen googlade jag lite på bröstförminskning och träning eftersom jag var lite osäker på när jag kan få komma igång med riktig sådan igen. Det visade sig att jag hela tiden kom in på sidor som över huvud taget handlade om tiden efter operationen. Och det var stora skillnader. När det gällde att ha sport-BH, att träna och att tejpa såren. Det är till syvende och sist som vanligt, med andra ord. Det som gäller är att ta till det sunda förnuftet.


Mitt sunda förnuft säger att jag behöver sport-BH ett tag till. Det är ett pris som är värt att betala för att komma igång med åtminstone en del av träningen. Dvs crosstrainern. Igår kväll var det nypremiär för en hel halvtimme! Och i morse en till! Utan att jag har svullnat upp mer än vanligt! Tacka f--en för att det är värt att ha en BH på sig då. Även om den skaver. Äntligen är jag igång igen!


Jag tror att sexveckorsgränsen även innebär att tejpandet av ärren har gått in i en enbart kosmetisk fas. Fast det vet jag inte. Informationen därute på nätet skiljer sig åt i ännu högre grad när det gäller just tejpandet. Så för säkerhets skull fortsätter jag. Åtminstone så länge som sommartemperaturen håller sig inom rimliga gränser.


Ännu ett månadsskifte har passerat. För mig är var och en av er 928 läsare helt unik och ovärderlig. Varsin stjärna i himlen har ni som vanligt förtjänat!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Okki

6 juli 2011 20:49

Skönt att du ha kommit i gång med tränandet,
känns alltid bättre när man kan röra lite mer på sig:)

En riktigt skön o behaglig sommar önskar jag dig
Kram Okki

 
Ingen bild

AnnaIlona

7 juli 2011 12:42

Vill önska dig en fin sommar. kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se