Direktlänk till inlägg 11 juli 2011

Som från ingenstans

Av Ingela - 11 juli 2011 19:16

Jag har haft ont i några dagar. Både här och där men mest i benen. Stel har jag varit också. Det är i och för sig ingen nyhet. Både stelhet och värk i skelett och leder ingår som rätt normala biverkningar av fulgula pillret. Fast det brukar vara värst på vintern och då framför allt när det är fuktigt och/eller kallt. Så det här kom som en högst oväntad och ovälkommen överraskning.


Egentligen hittar jag bara en möjlig förklaring och den vill jag faktiskt inte se. Nu har det gått en vecka sen jag hade nypremiär på crosstrainern och jag har hunnit med fem halvtimmespass. Plus att jag har fortsatt att powerwalka. Inte kan det väl vara orsaken till det onda? Nej, det vägrar jag bara att tro. Det är ju när jag har rört mig en stund och blivit lite uppvärmd, som jag inte känner något alls. Jag kör på ett tag till och ser vad som händer! 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva50

11 juli 2011 21:24

Jag tycker att det låter misstänkt likt träningsvärk. Det goda med det är ju att det går över! Pröva med att träna varannan dag, vila varannan, så att musklerna får tid att återhämta sig mellan träningspassen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se