Direktlänk till inlägg 10 augusti 2011

Så gör man kanske inte

Av Ingela - 10 augusti 2011 20:14

Det har gått en hel vecka sen mitt förra inlägg. Jag har inte riktigt tyckt att jag har haft något att skriva om. Men när jag läste min förra inlägg insåg jag att det kanske kan uppfattas som en sorts "cliffhanger" och att avsaknaden av fler inlägg skulle kunna misstolkas. Så här är det i alla fall: Allt är bra! Blödningen gav med sig efter ett par dagar och så länge som dom gör det, vägrar jag att oroa mig. Något mer om levervärdena har jag inte hört. Kanske beror det på att senaste onkologen fortfarande är på semester men så länge jag inte hör något mer, vägrar jag att oroa mig. Nu är nästa milstolpar en mammografi/ultraljud (liksom helt meningslöst att mammografera en ryggmuskel. Rent anatomiskt blir den ju inte ett bröst bara för att någon har flyttat på den) och nästa besök hos tortyrdoktorn som ska avgöra hur fort jag får vänta innan den där ryggmuskeln ska få sig en liten bröstvårta genom ännu en operation. Kanske inte så underligt ändå om man får lite störd kroppsuppfattning av alla dessa turer :)


Annars är det som vanligt. Nu är semestern slut. Efter rekordlånga 6 1/2 vecka! Det innebär att sömnlösheten börjar göra sig påmind igen. Så länge jag är ledig och i princip utan tider att passa, gör det ju inte så mycket om jag är vaken i några timmar åt gången på nätterna. Jag har nog faktiskt lyckats skrapa ihop nästan 7-8 timmar under hela semestern (per natt alltså. Annars hade jag nog definitivt varit död vid det här laget). Det är lite knepigare nu, när kalendern börjar fyllas igen, men det har jag ju fixat förr.


Idag vågade jag i alla fall testa om den halva delen av ryggmuskeln som fortfarande tjänstgör som ryggmuskel, dög till att hålla en stråkarm igång. Det gjorde den, till min stora lättnad. Däremot dög den inte till att få den andra handen att pricka rena toner. Men det har den å andra sidan aldrig gjort. Även när det gäller fiolspel, är det bara att inse den bistra sanningen att det inte finns några gratisluncher. Vill man kunna spela någorlunda drägligt, får man faktiskt öva. Så det är det som gäller på lediga stunder resten av den här månaden. I början av september är det upp till bevis!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se