Direktlänk till inlägg 17 augusti 2011

Tejpbytardag

Av Ingela - 17 augusti 2011 18:43

Åtminstone var det meningen att tejpen skulle bytas i morse men så blev det inte. För det första gjorde det grymt ont att ta av tejpen och blotta tanken på att sätta dit nya bitar, fick kroppen att rysa. En titt i spegeln gav den i och för sig inte helt oväntade förklaringen att det var fullt med illröda utslag där det tidigare suttit tejp. Suck! Visst har det varit lite irriterat där under men så illa trodde jag inte att det var den här gången. Så det fick stanna vid tejpavtagardag. Dum som jag var kollade jag inte ordentligt om jag hade fått bort klisterresterna, så nu är det ännu mer illrött. Och ömt. Och dessvärre lär det få vara så både i kväll och i natt. Min lilla flaska med medicinsk bensin står nämligen i min andra bostad. Jag har en sagolik förmåga att befinna mig på fel ställe när jag behöver saker. Eller om det nu är sakerna som befinner sig på fel ställe. Oavsett vilket blir ju resultatet detsamma.


Bortsett från den medicinska bensinen hoppas jag ändå att jag är på rätt ställe. Efter ännu en bedrövligt dålig nattsömn bestämde jag mig för att testa lite miljö- och sängombyte, dvs åka hem till huset och sova en natt. Det har fungerat förut, så det är bara att hålla tummarna för att det fungerar i natt också. Och gör det inte det har jag ändå bättrat på humöret lite med en kväll i spenatens lugn och ro.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se