Direktlänk till inlägg 31 augusti 2011

Det drar ihop sig

Av Ingela - 31 augusti 2011 19:07

På fredag bär det av ut i världen. För första gången sen operation två och tre ska jag ut och flyga. En smartare person än jag hade kanske sett till att provflyga en kortare sträcka först men jag är ingen särskilt smart person. I alla fall inte när det gäller sådana saker. Den här gången slår vi till med en USA-resa. Det som känns som en riskfaktor är just att jag inte riktigt får till det där med sömn och att slippa svullnad och få värk, ens på marken, men det blir som det blir med det. Jag tror nog att jag packar ner lilla resårbandet och några bylsiga tröjor, för säkerhets skull, om det börjar svullna alldeles för mycket. Kul ska det bli i alla fall att åka till Lindsborg igen! Den här gången behöver jag inte ens gömma mig utan det är fritt fram att spela från första sekund. Hoppas bara att det hinner bli lite svalare innan fredag kväll...


När det gäller tejpandet, kan jag rapportera att den här omgången med Mepiform faktiskt höll nästan i en vecka. Den hade säkert hållt i hela veckan om jag bara hade orkat vara tejpad hela veckan. Men det orkade jag alltså inte. Nu är jag ändå rätt säker på att jag faktiskt har hittat en allergifri variant, så jag ska absolut kolla om jag kan få ett recept i morgon.


Det drar nämligen ihop sig till besök hos tortyrdoktorn också. I morgon eftermiddag är det dags att visa upp mig. Egentligen är det meningen att vi ska kunna boka in en operationstid för att snörpa ihop en bröstvårta men jag tror inte att det blir av än på länge. Fortfarande är den delen av ryggmuskeln som nu sitter på framsidan alldeles hård. För hård, tror åtminstone jag, för att det ska vara läge att börja ge sig in på finlir. Det blir som det blir med det också. Just nu orkar jag inte bekymra mig över att det tar så lång tid. Det känns mycket viktigare att det blir något sånär i slutändan. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se