Direktlänk till inlägg 4 september 2011

Lindsborg

Av Ingela - 4 september 2011 03:06

Strategin fungerade väl sådär. Några timmar kunde jag sova på planet men jag var ändå rejält trött när vi väl var framme i Lindsborg. Tro för den skull inte att det gick särskilt bra att sova i natt. Några timmar lyckades jag i alla fall skrapa ihop som tur var, för vi har verkligen haft en heldag. Spel, kulturtur och som avslutning en äkta fotbollsmatch. Amerikansk förstås. Det var inte mycket jag begrep. Det kändes mest som en deja vu av vårt första besök i LIndsborg när vi blev ivägdragna på en basebollmatch. Men då som nu var det en upplevelse att bara vara där och uppleva stämningen. Och under kulturturen fick jag lära mig hur utvandrarna egentligen tillbringade sina första år i det nya landet. Åtminstone i Kansas men så var det nog på fler ställen. Konstigt att man aldrig har hört talas om "dug outs" förut.


Nu har vi avrundat kvällen med att öva lite inför morgondagens spelning i kyrkan. En låt har vi lyckats spika (vilket i ärlighetens namn innebär att vi båda kommer ihåg  hela låten. Även när vi spelar den två gånger) och vi har två valser som tävlar om att få bli andralåt. Dagsformen i morgon bitti får avgöra.


Konstigt nog verkar kroppen ha klarat sig förvånansvärt lindrigt undan den långa resan. Visst är jag både svullen och sliten men faktiskt inte mycket värre än vanligt. Jag kan lova att jag konstaterar det med en djup suck av lättnad. Och nu när temperaturen är på väg ner mot mer mänskliga nivåer, kommer kroppen säkert att må ännu bättre. Knoppen mår redan oförskämt bra.


989 klart lysande Kansasstjärnor på himlen går till augusti månads unika läsare. Ni är alltid lika välkomna igen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se