Direktlänk till inlägg 6 september 2011

I en annan del av USA

Av Ingela - 6 september 2011 20:37

Nu har jag avverkat ett dygn i huvudstaden. Gårdagen blev lång och tuff. Vi fick gå upp klockan fyra för att hinna till flygplatsen. Stackars Charlotte, som hade sin första lediga Labor day. Någonsin. Och så kommer jag och förstör den sovmorgonen. Nåja, vi hade några härliga dagar innan dess. Våra två låtar i kyrkan gick bra, även om vi nog rörde oss mer än vad vi trodde. Vi fick nämligen lika mycket beröm för att det var kul att se oss spela, som att höra...


Söndagen flög iväg med mer spel, lite shopping och sen en avrundning med traditionell amerikansk steak-och allt-möjligt-buffé. Då anslöt också Hannah och hennes föräldrar. Mycket god mat (fast alldeles för mycket) och mycket trevligt sällskap (som aldrig kan bli för mycket). Efter det var det bara att försöka sova några timmar, så att vi skulle orka upp i svinottan. Stort tack, Charlotte och alla andra, för en härlig vistelse!


Och ja, jag köpte lite olika plåster och tejp på det typiskt amerikanskt stora apoteksvaruhuset. Och på hemvägen från middagen köpte vi vatten till mig och flingor till lillebror. Charlottes lillebror alltså. För att ändå skapa någon sorts illusion av normalitet, köpte jag också två par jeans.


När jag väl kom fram i går gav jag mig ut med ryggsäcken i högsta hugg, bara för att inse att Labor day innebär att i stort sett allt utom souvenirshoppar och apotek har stängt. Jag fick ändå en möjlighet att lokalisera mig och reka lite i omgivningarna. Så idag har jag köpt fler plåster och tejper. Och några toppar och tröjor. Som sagt, för illusionens skull. Och för att det blir så förb---at kallt när dom vräker på med AC överallt.


Jag ska förresten testa en av tejperna redan i kväll. När det är varmt och jag svullnar, så blir ärren irriterade bara av värmen. Och jag tror dessutom att jag kan ha hittat en motsvarighet till Mepitel, som jag fick mot strålskadorna. I så fall lär det bli mycket shopping innan jag åker hem!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se