Direktlänk till inlägg 25 september 2011

Är det inte det ena så är det det andra...

Av Ingela - 25 september 2011 17:22

Jetlaggen gav med sig. Enligt principen ett dygn för varje timmes tidsskillnad. Och precis när kroppen hade återhämtat sig och jag hade börjat sova lite längre stunder, fick jag ont i den där olyckssaliga opererade halva muskelns fäste. På ryggsidan. Jag trodde ett tag att det hade en koppling till lite väl oförsiktiga rörelser under föreningens städdag men efter den här helgen är jag mer övertygad om att det är dags att byta säng även i huset. En natt fungerar hjälpligt att sova därute. Och knappt det. Precis som förra helgen, blev jag tvungen att ta till fåtöljen för att åtminstone få ihop någon sorts nattsömn. Men förra helgen var betydligt värre. I alla fall andra natten då jag knappt sov alls. Ny säng får det bli. Nu gäller det bara att pussla ihop beställning med möjlig leverans. Jag misstänker att det får bli ett mellandagsprojekt.


I morgon är det dags för årets mammografi. Det känns lite stressigt. Inte för att jag tror att dom ska hitta något, även om man nu aldrig kan vara säker på det heller, utan för att jag är orolig för hur det rent praktiskt ska fungera. En mammografi är ju inte smärtfri ens i vanliga fall. Och jag har ju rätt ont då och då i operationsområdet. I det förminskade vänstra bröstet alltså. Jag ser framför mig hur jag svimmar av smärta och blir hängades fastklämd där i röntgenapparaten. Eller ännu värre bilder än så. Tur ändå att inte det rekonstruerade bröstet med den olyckssaliga ryggmuskeln ska mammograferas. Då hade jag nog inte ens åkt dit...


Helgens stjärna i himlen går till vår hissmontör/reparatör som såg till att vår hiss har varit igång hela helgen. En hel vecka för tidigt! Och inte för att jag brukar dela ut motsatsen till stjärnorna i himlen men just idag vill jag göra ett undantag. Det får bli helgens rymdskrot till alla okänsliga människor som inte ens har vett att tänka efter före. Eller hur, Lisse !

 
ANNONS
 
Liselott

Liselott

26 september 2011 08:50

Ja, skönt att höra att det finns trevliga människor också! :)

Kram

http://lisse1978.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se