Direktlänk till inlägg 22 oktober 2011

Det där med att ropa hej...

Av Ingela - 22 oktober 2011 11:54

Inte har förkylningen gett sig. Den hade bara dragit sig tillbaka högst tillfälligt. Nu är jag tjock i halsen och täppt i näsan. Igen. Jag börjar mer och mer tro på min teori om att den där vätskan som syntes på senaste ultraljudet är ett lymfödem. Trots allt är ju lymfsystemet kapat vid minst två tillfällen. Och med ett lymfödem är det ganska sannolikt att jag har ett nedsatt immunförsvar. Det skulle ju åtminstone kunna vara en förklaring till varför mina förkylningar håller i sig så länge.


Trist är det i alla fall. Jag som hade tänkt att ägna den här dagen åt att göra tidernas ryck och gå ner tio kilo på ett ungefär. Eller i alla fall så mycket att jag skulle kunna få plats i någon av alla fina klänningar som hänger i min allra mest fuktiga garderob. Nu får jag nog lov att gå över på plan B och leta rätt på något som jag faktiskt får plats i. Så kan det gå. Det ska bli väldigt kul att gå på 50+50-årsfest ändå, oavsett klädsel!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se