Direktlänk till inlägg 2 november 2011

Svar 2 från Läkemedelsverket

Av Ingela - 2 november 2011 21:09

I dag fick jag ännu ett svar. Det känns som att vi gått in i en fas där vi faktiskt respekterar och lyssnar på varandra, jag och Läkemedelsverks-xx och vi för ett rätt vettigt resonemang. Det betyder på intet sätt att vi är överens. Än så länge. Men för min del underlättade det onekligen väldigt mycket att hon inledde med att erkänna att hon levererade ett standardsvar. Första gången. I svar nummer två var det mer följdfrågor och ett försök att beskriva dom komplicerade regelverk som styr komplicerade organisationer, när det gäller sjukvård och läkemedel. Jag tror jag låter vårt meningsutbyte fortsätta i lugn och ro ett par dagar till innan jag fortsätter att referera.

Fast en del av hennes senaste mail vill jag ändå delge alla. För den som i egenskap av privatperson vill rapportera biverkningar av olika mediciner, rekommenderas


https://owamail.seko.se/exchweb/bin/redir.asp?URL=http://www.lakemedelsverket.se/malgrupp/Allmanhet/Biverkningar/Rapportera-biverkningar-/


Och det rekommenderas å det varmaste att rapportera. Om det är både jag och xx helt överens! 
ANNONS
 
Ingen bild

Shorty

4 november 2011 20:06

Vad duktig du är som orkar ställa läkemedelsverkets-xx mot väggen och kräva ett svar. Det var dock lite svårt att läsa den länkade mailen eftersom den antagligen ligger bakom en brandväg. När jag klickade på länken så efterfrågades login och lösen :-)
Det blir dock roligt att följa vart ni landar i era resonemang.
Kramar från mig
Shorty

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se