Direktlänk till inlägg 15 november 2011

Här igen

Av Ingela - 15 november 2011 19:37

Jag har inte mått så bra dom senaste veckorna. För att använda årets understatement. Mer blir det inte skrivet om det just nu. Det har i alla fall vänt och jag är på väg att bli mig själv igen.


Kanske var det bytet till nya fulgulpillersorten som bidrog till det dåliga måendet, trots att jag valde den som verkligen var mest lik i alla beståndsdelar. Jag har nämligen haft ordentliga värmevallningar och svettningar efter bytet och det var länge sen sist. På biverkningslistan står onekligen också både sömnrubbningar, oro och ångest. Sömnrubbningar har jag haft länge men dom har bytt skepnad. Förut har jag inte haft några som helst problem med att somna, däremot med att jag har legat vaken mitt i natten. Nu kan jag ligga och vrida mig i timtal. Eller så somnar jag gott i kväll. Ja, så blir det säkert.


Ett bra sätt att fördriva tiden när man är sömnlös, är att se på TV. Kanske inte världens bästa metod om man faktiskt vill somna om men förr eller senare brukar det gå. Antagligen när man somnar av ren utmattning efter alla reklampauser... I väldigt många av dessa reklampauser och rena infomercialinslag görs det reklam för en helt fantastisk BH. Den påstås sitta perfekt, lyfta utan bygel och till och med gå att sova i (det kan jag i och för sig efter snart ett års tid avslöja att man kan i andra BH:ar också). Efter att ha sett inslaget trettifjurton gånger blev jag faktiskt sugen på att testa. Så himla dyra är dom inte. 600 inklusive frakt för tre stycken i olika färger. Eller färger och färger. Svart, vit och beige.


I alla fall slog jag till för några veckor sen och igår kunde jag hämta ut mitt paket. Och tro det eller ej, det verkar faktiskt vara ett fynd. Eller tre, då. Normalvarianten var slut, så jag fick en med lite spets på och små vadderade inlägg. Med dom i satt den okej. När jag sen tittade lite närmare på den, fanns det små hål där man kunde dra ut inläggen. Gissa vad man mer kan göra med dom små hålen? Jo, man kan pula in proteser om man nu har såna och vill använda dom. Och då blev det ett riktigt bra pris eftersom protes-BHar normalt är svindyra. Jag testade en idag, med mina efteroperationsproteser och den var faktiskt skön att ha på sig också.


Än så länge kan jag inte testa med riktiga proteser eftersom jag bara har en halvprotes. Jag hade ju egentligen tänkt att klara mig med mina nya små tonårstuttar men nog kan det vara kul att ha ett alternativ när jag någon gång vill känna mig lite extra fin (läs slippa se magen uppifrån hela förb----de tiden). Ja, jag är fåfäng men det står jag för. Jag har inte tagit ut någon protes i år, så jag tar nog och bokar en tid i morgon. 
ANNONS
 
Anna

Anna

15 november 2011 22:55

Skönt att höra att det går åt rätt håll! kul med behån, den reklamen har jag missat trots att jag kollar en hel del teve. Ska hålla ögonen öppna! Kramar Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Ingela

15 november 2011 22:59

Annars kan du kolla på www.tvins.se
Aire Bra deluxe
Kram tillbaka birthday girl! :)

 
Liselott

Liselott

16 november 2011 17:34

KRAM!

http://lisse1978.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

18 november 2011 23:20

Jamen, det där såg ju väldigt bra ut! Jag har nog sett reklamen när jag såg hemsidan. Vad skönt att de passade dej så bra! Hoppas du fortsätter åt rätt håll. Tänker på dej! Kramar Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se