Direktlänk till inlägg 27 december 2011

Och detta är

Av Ingela - 27 december 2011 19:55

    


1.  En banbrytande variant på att skapa ny vårta och vårtgård

x.  Ett hemligt sektmärke

2.  Bara ett alldeles vanligt, fast särdeles ihärdigt blåmärke


Alternativ 1 hade ju varit lite spännande. Jag och tre bankande röntgensköterskor i intensivt samarbete. Visserligen inte helt perfekt i färgen men formen. Och en lite vårta där i mitten också. Lite nobelpriskandidat, liksom. Alternativ 2 hade kanske inte varit så smickrande men även det lite spännande. Eller hur? Fast den tråkiga sanningen är naturligtvis att det bara är ett vanligt "sketet" blåmärke. Bilden är från i torsdags men det har inte hänt så värst mycket sen dess. Kanske lite mer grönaktig nyans bara. Tomten fick vara med på bilden för att muntra upp det hela. Och för att det har varit jul och för att min vägg bakom tomten är det enda som faktiskt påminner om vinter! Missförstå mig rätt. Det räcker alldeles utmärkt. Varje dag utan snöskottande, pulsande och frysande är en bra dag. Tycker jag.


I dag bestämde jag mig för att förlänga min julledighet och ta mig ut i spenaten för att se vad Dagmar hunnit ställa till med. Tack och lov verkar vår lilla del av Roslagen ha klarat sig ganska lindrigt undan (peppar, peppar). Ett eller möjligen flera strömavbrott på totalt 11 timmar, enligt mina timers som glatt hade vänt på dygnet, och en lossnad staketsektion. Inte mycket att gnälla över.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se