Direktlänk till inlägg 14 januari 2012

Träningsvärk

Av Ingela - 14 januari 2012 18:45

I går var det dags för besök hos sjukgymnasten. Hon hade fått strikta order att inte kalla in mig förrän röntgenresultaten var tolkade. När det gäller axlarna, tydligen. Fortfarande hänger ju operationsärren i luften. Jag är bara glad för att besöket äntligen blev av. Det var en bra tjej. Hon var rak och ärlig och visade precis det j---ar-anamma som jag behövde. Jag fick med mig ett träningsschema just för LD-lambåopererade. Undrar just vem som borde ha ansvarat för att ge mig det efter själva operationen?


Alla ovana övningar gav mig träningsvärk. Så lär det också förbli i några dagar. Men så skönt att ha fått ett träningsschema som i första hand jobbar med full rörlighet. Full styrka kan vi alltid ta tag i sen. En lång promenad blev det i alla fall idag (ingår i träningsprogrammet), med tema antikaffärer, och sex bedårande små lotus-gul-assietter fick jag med mig som belöning för det.


Annars har jag unnat mig en helt sjukhusfri dag i dag. Inget besök för mig och inget besök hos mamma på SÖS. Jag har ju verkligen försökt att svänga upp åtminstone en liten stund varje dag på mammas avdelning. Bäst är när jag kan tajma ronden, för då vet jag exakt vad som är sagt. Men oavsett när och hur, är det en känslomässig bergochdalbana. För oss alla. Att vara anhörig är verkligen på så många sätt värre än att vara där själv...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se