Direktlänk till inlägg 18 januari 2012

Men???

Av Ingela - 18 januari 2012 21:02

Vad är nu detta då??? Jag trodde att jag skulle på ultraljud i morgon (och det ska jag förvisso) och att dom (dvs röntgenläkaren) sen skulle få avgöra om jag behöver göra en punktion. Men i dag hittade jag en kallelse till punktion nästa onsdag i min brevlåda. Jag gillar verkligen inte när det dimper ner överraskningar. Kanske är det min väldigt noggranna och eventuellt lite övernitiska ST-onk som vill ta det säkra före det osäkra. Jo, det bestämmer vi oss för. Det goda i det hela är väl att jag lär hinna i tid till morgondagens konferens.


I och för sig hann jag till ronden vid dagens besök på SöS. Fast mamma var inte där. Hon hade nämligen fått åka till ögonläkaren. Det gav mig en chans att prata lite i lugn och ro med överonken. Ett bra samtal med inte alltför bra innehåll. Typ. Mamma blev i alla fall strålande glad och impad när hon såg att överonken stod där med hennes dotter och bara väntade på att hon skulle komma tillbaka. Men på 21:an är det verkligen inte bara läkarna som impar, även om dom verkligen är något utöver det vanliga. Vi har ju fått uppleva onkar som tagit sig tid att leta upp mamma när det har varit dubbelbokningar. På helt andra avdelningar och våningsplan. Men dom största hjältarna är nog ändå sjuk- och undersköterskorna. Härom dagen kom jag in mitt i en manikyrstund. "Vi hade ändå inget att göra". Största stjärnan i himlen för den lilla lögnen, tjejer! I går satt sjuksköterskan med en ängels tålamod och hjälpte mamma att äta. "Jag har inget annat för mig i dag", var hennes bedårande lilla lögn. I dag var det en vänlig själ som hade rakat bort skägget. Och så vidare. Underbara, fantastiska människor! Ett gäng stjärnor till er alla mitt i allt det jobbiga!


På min positiva lista (ni vet där jag hittar dom halvfulla glasen) kan jag åtminstone snart föra upp en tillfrisknande benhinneinflammation. Och en bytesaffär som gav mig ett stort och betydelsefullt tillskott i Lotus Gul-familjen! Det är guld värt att ha ett litet sidoprojekt, som visserligen inte på något sätt är gratis, men både kul och avslappnande. Och jag får ju ihop en himla fin servis på köpet!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kattie & Gus

19 januari 2012 13:25

Kramar om Dig Ingela

// Kattie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se