Direktlänk till inlägg 19 januari 2012

Puh och hurra!

Av Ingela - 19 januari 2012 20:13

Det känns som flera veckor sen. Fast det var i morse jag var på ultraljudet. Extracharmig röntgenläkare var det. Och ännu mer extracharmig blev han ju när det knöligaste han hittade var operationsärr och revben. Han tyckte inte det fanns någon anledning alls att gå vidare med punktion. Läs det igen; inte någon anledning alls!!! Yes!!!


Han tyckte att jag skulle gå förbi punktionsmottagningen och låta dom bestämma om vi bara ska riva remissen och kallelsen. Det tyckte inte punktionsmottagningen. Dom tyckte att jag skulle gå tillbaka till remitterande onk, så jag travade snällt upp på mottagningen. Hon var inte där. Inte på hela veckan eftersom hon jobbar natt. Men det är ingen panik. Jag väntar helt enkelt till på måndag med att ringa och boka in ny tid med henne, så kan vi reda ut det då. Jag kanske inte ens behöver gå dit.


När jag satt på bussen, kände jag att jag nog varit mer stressad än jag hade känt mig. Allt bara slappnade av och jag blev faktiskt tvungen att gå upp och vila en stund innan jag åkte till konferensen. Så jag blev sen ändå. Inte blev det så mycket vila, i och för sig, eftersom telefonen ringde mest hela tiden men lite tid att pussla ihop mig igen blev det.


Ett av samtalen var från SöS. Mamma har fått plats på Dalens sjukhus från och med i morgon och hon hade varit mycket noga med att jag skulle få veta det. Jag tror att det blir väldigt bra, med lite "inskolning" så vi lär oss rondtider och andra rutiner. Visserligen lite längre för mig att åka men betydligt enklare med parkering. Och syster yster bor ju på gångavstånd.


En perfekt avslutning på denna dag hade varit att jag vunnit en auktion. Fyra djupa tallrikar till min samling hade suttit fint men två rutinerade rävar manövrerade ut mig i sista sekund. Men passa er, för nu kan jag spelet! Nästa auktion avslutas på lördag och då ska jag se till att det är min smärtgräns som avgör om jag vinner eller inte. Inte andras list. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se