Direktlänk till inlägg 23 januari 2012

Trött

Av Ingela - 23 januari 2012 19:35

Det här med mamma tar på krafterna. Faktiskt både psykiskt och fysiskt. Det är onekligen jobbigt att flänga fram och tillbaka som en skållad råtta men dagarna sen flytten till Dalen har det verkligen varit mest psykiskt. Hon har varit så trött och bara sett sämre och sämre ut. I dag kom sjukgymnasten och anpassade en rullstol åt henne, under tiden som jag fick prata lite med sjuksköterskan. Och när jag väl kom ut igen, satt hon i nya stolen och fick mat i dagrummet. Med en helt annan gnista i ögonen. Härligt! Personalen är verkligen helt underbara och här är det full förståelse för att man faktiskt kan vara van att bli tilltalad med ett helt annat namn än det som står i journalen. Eftersom det är helt andra rutiner med ronder och så, har jag bokat in ett samtal med läkaren i morgon eftermiddag.


Min egen läkare försökte jag få tag på i dag. Det gick inte så bra. Den sköterskan jag pratade med, trodde nog att jag gissar rätt och att jag åtminstone borde slippa onsdagens punktion. Men inte heller hon ville fatta något beslut. Nåja, hon ringer säkert i morgon, ST-onken.


För övrigt kan jag konstatera att jag nu har lärt mig auktionsspelet. Tre av fyra auktioner vann jag i helgen. Den fjärde valde jag faktiskt att ligga lite lågt på, för att ha mer muskler till dom två viktigaste. Nu väntar jag med spänning på att varorna ska levereras. Ett paket är redan på väg. Förhoppningsvis även dom andra två.

 
ANNONS
 
Anna

Anna

23 januari 2012 22:52

Kul att du knäckt tradera-koden, det blir ett gift passa dej! Skickar styrkekramar förstår att det är tufft. Var rädd om dej!Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se