Direktlänk till inlägg 27 januari 2012

Och helt plötsligt ringde hon

Av Ingela - 27 januari 2012 20:30

Min ST-onk alltså. Hon höll helt och hållet med om min tolkning av läget, dvs att det var helt rätt att säga nej till punktionen och att vi inte behöver ses förrän ordinarie tidpunkt i maj.  Inte för att jag egentligen tvivlade på mitt omdöme men nog är det ett mycket skönare besked än "vi kan ju inte tvinga någon att göra undersökningar"... Nåja, det är historia nu.


I dag hämtade jag ut en ny omgång fulgula. Nu får jag betala hela uttaget själv eftersom jag inte accepterar den billigaste varianten. Än så länge tror jag att det är värt det. Lite fundersam blev jag när en av forumvännerna skrev om magproblem och utbytesmedicin (just till fulgulpillret)... Men jag valde ju ändå den sorten som var allra mest lik i alla beståndsdelar...?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ninni

9 februari 2012 20:49

Hej! Vilken sort fulgula äter du nu då? Jag har fått Letrozol orifarme och fick betala en del själv eftersom det inte var den billigaste men lika fula gula.....En djungel som bara gör mej arg och förvirrad!

Ingela

10 februari 2012 02:32

Letrozole Sandoz. Det var som sagt den som var mest lik Femar i innehållsförteckningen. Djungel är det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se