Direktlänk till inlägg 31 januari 2012

Och så blev vårdkön lite längre?

Av Ingela - 31 januari 2012 17:59

Allvarligt talat. Samma dag som onken ringde, dvs i fredags, gick det ut en ny kallelse till punktion. Kanske var det nån av sköterskorna på B&S som saknade svar på den remissen, som alltså aldrig borde gått iväg. Kanske var det nån av sköterskorna på punktionsmottagningen som saknade befogenhet att avfärda remissen? Tid och resurser tar det i alla fall i anspråk. Både för mig och för alla som blir inblandade för denna numera bekräftade ickefråga. Jag trodde lite optimistiskt att det skulle gå att avboka tiden via Mina vårdkontakter men det gick naturligtvis inte. Någon mailadress finns inte att använda och telefontiderna fick jag ringa för att få reda på. Av en hojtomatisk telefonsvarare, så klart. Två små ynka timmars telefontid per dag, vilket innebär att jag får lägga in en påminnelse i kalendern. Tänk om vi alla kunde fått ägna oss åt det vi behöver i stället...


Jag överreagerade kanske lite. Stressad och slutkörd som jag var när jag hittade kallelsen i brevlådan i dag. Det tar som sagt på krafterna att åka till Dalen varje dag. Just nu verkar det som att sista strålningsomgångarna har bromsat upp lite men det är svårt att säga. Mamma pratar hela tiden om att hon är på "rehab" (vilket hon ju faktiskt var förra gången hon låg på Dalen, efter operationen). Och vi håller med, bara så ni vet. Om nu någon av er skulle gå dit och besöka henne. Eller ha kontakt med nån som besöker henne.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se