Direktlänk till inlägg 2 februari 2012

Det är dom små, små detaljerna som gör'et

Av Ingela - 2 februari 2012 20:19

Dom stora penseldragen är som dom är. För egen del är ju läget under kontroll, med senaste ultraljudsbeskedet. För mammas del är ju inget under kontroll. Men det är som det är med det.


Men så är det det där med dom små detaljerna. Som att "mitt livs dyraste BH", specialbeställd av sjukgymnasten, visade sig mest verka specialbeställd åt nån helt annan när den dök upp i går i brevlådan. Det fanns absolut ingenting som kunde påminna om en BH som passade min kropp. Absolut ingenting. Och det tråkigaste var, att oavsett om vi nu kan få ordning på resten, verkar modellen vara en sån som skär in i armvecket mer än nånsin. I så fall kör jag hellre vidare med betydligt billigare modeller, specialgjorda eller inte!


Ännu en av dom irriterande små detaljerna var att sjukgymnasten tyckte att jag skulle träffa henne på tisdag, eftersom jag nu ändå ska dit. På punktionen. Suck! Vi bokade i alla fall in en tid på tisdag. Men punktionstiden vet jag inte riktigt hur jag ska bli av med. Jag ringde i går och då lovade dom att ringa tillbaka. Jag väntar fortfarande...


För att återvända till dom lite större penseldragen, har vi smugit in i årets andra månad. Och då är det naturligtvis dags att dela ut varsin stjärna i himlen till alla er 1393 som kikat in på min blogg under den första månaden. Ni är alltid lika välkomna igen!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

AnnaIlona

3 februari 2012 10:51

Hej Bus.
Bh-branshen efter bc är en djungel. Jag kör min bh som jag fick på Ks i samband m min rekonstruktion och varvar m de som du tipsade om från TV-shoppen. Något annat vägrar jag. Kram <3

Ingela

3 februari 2012 15:46

Fast det här var en specialbeställning gjord av sjukgymnasten på onkologisk rehab. På tisdag ska jag till henne igen för att se om vi kan lösa problemet. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se