Direktlänk till inlägg 9 februari 2012

Intensiva dagar

Av Ingela - 9 februari 2012 20:26

Man kan ju tycka att det vore tillräckligt med en avliden mamma. Men det var det tydligen inte. Från och med i förrgår har jag kämpat med en riktigt irriterande förkylning. Och i kombination med allt bärande i går, blev det en rätt ynklig liten bc-busa som vaknade i morse. Varje liten snytning, hostning eller nysning var som ren tortyr. Något bättre blev det ändå vartefter dagen fortskred. Kanske tack vare en och annan värktablett.


I går besökte vi begravningsentreprenören. Både jag och syster yster har ju varit mentalt förberedda på att mamma skulle somna in. Det märktes möjligen när vi började skämta om både det ena och det andra. Kanske mer än vanligt, för det kändes som att det tog en stund innan hon hittade en balans. Men sen rullade allt på.


Nu är begravningen spikad. Helt fantastiskt otroligt är att både Charlotte och Anders kan vara med! Vi ska spela på deras mammas begravning veckan innan och nu får vi till det även här. Nu återstår bara att välja psalmer. Medelåldern bland begravningsgästerna lär väl ligga runt 80, så det bör vara psalmer ur den "gamla hederliga" psalmboken. Sånt som folk känner igen och kan sjunga med i. Syster yster föreslog "Blott en dag" och den uppfyller ju onekligen alla kriterier. Är det någon som har flera förslag, så mottages dom tacksamt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Laila

9 februari 2012 22:52

Hej, stackars dig, förkylning på toppen utav allt.
En av de vackraste psalmer jag vet är #269 (tror jag) Guds kärlek är. Börjar gråta varje gång jag hör den.
Kram,
Laila

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se