Direktlänk till inlägg 10 februari 2012

Så får det bli

Av Ingela - 10 februari 2012 19:38

Sitter just och spelar tidernas kanske finaste verk för mamma. I alla fall är det all finast för mig. Brahms "Ein deutsches requiem" har i många år varit det verk jag har valt att spela när jag behöver få vara helt ledsen och ta lite farväl i enskildhet. Hur jag nånsin skulle klara av att sjunga den igen, har jag inte riktigt funderat på. Vid det här laget är det så många vänner som jag har "gråtit av" med hjälp av Brahms, att jag inte är säker på att jag nånsin kan lyssna utan att gråta floder. Men helt obeskrivligt vackert är det.


Nu tror jag vi har sytt ihop ett paket med psalmer till begravningen. Tack, Tobbe, för det uppenbara förslaget! Ibland ser man inte skogen för alla träd. Det får bli Blott en dag, Morgon mellan fjällen och Härlig är jorden. Tror jag, just nu.


Men hur det gick hos sjukgymnasten då? Om det nu är nån som undrar. Vi hann konstatera att den där väldigt dyra och specialbeställda BHn var helt uppåt väggarna och att det förmodligen var allra bäst att vänta till efter nästa operation med ny beställning och återbesök (eftersom jag ju faktiskt ska få ta bort några fettsamlingar också). Jag kände mig konstigt obekväm under hela besöket och gjorde allt jag kunde för att avsluta så fort som möjligt. Inte alls konstigt, så där i backspegeln, eftersom det var precis när syster yster ringde till mitt mobilsvar om att det var dags att blixtsnabbt åka till Dalen. Resten av den historien vet ni ju... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se