Direktlänk till inlägg 18 februari 2012

Lite mer normalt

Av Ingela - 18 februari 2012 15:01

Ett antal pusselbitar börjar falla på plats inför begravning, kaffe och middag men det återstår en hel del. Det går i alla fall lättare och lättare att se framåt. Och tur är väl det. Jag insåg nämligen alldeles nyss att det faktiskt bara är drygt två veckor kvar till nästa operation. Med andra ord dags att byta till "tillåtna" mediciner och fundera lite på hur mycket jag kan stöka undan i förväg, så jag kan tillåta mig att vara lite sjukskriven efter operationen. Annars säger nog både tortyrdoktorn och syster T upp bekantskapen med mig. Den där omplacerade ryggmuskeln som äntligen hade börjat mjukna har faktiskt fortsatt med det, även om det gärna hade kunnat fått vara lite till. Men som helhet känner jag mig redo för ny operation.


I dag tänker jag inte stöka undan något. Jag har tvättat två maskiner och tagit en långpromenad. Det får räcka. Nu blir det fåtöljen, TVn och en nostalgitripp av allra värsta sorten. Tycker säkert dom flesta. Fast Sister Moonshine tycker nog som jag, dvs att den är rätt OK. Hör av dig, Sister, om du vill ta över dom 25 allra första avsnitten av Glamour efter att jag är klar med dom!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se