Direktlänk till inlägg 28 februari 2012

Återseenden

Av Ingela - 28 februari 2012 19:06

I torsdags begravdes Gull-Britt. Det var en väldigt vacker stund, med väldigt mycket vacker musik. Och med många glada återseenden, mitt i det sorgliga. Så många fyrväpplingar som jag inte har sett på jag vet inte hur länge! Och vid minnesstunden fick jag möjlighet att prata med en av mina gamla skolkamrater. Han är onkolog, så vi led inte precis brist på samtalsämnen. Nu är jag mitt uppe i förberedelser för nästa begravning. Det mesta är nog på plats men det dyker upp nya saker hela tiden.


Jag håller också på att förbereda mig inför operationen, både mentalt och rent fysiskt. När jag ändå skulle ställa om mig till tillåtna värkmediciner, bestämde jag mig för att testa ett tag helt utan. Det var kanske inte den mest intelligenta idén jag fått. När temperaturen åker jojo runt noll, brukar jag ha som mest värk. Så även denna gång. Mest ont har jag haft i hälarna och benen. Men nån gång måste insidan av kroppen få vila sig lite. I alla fall från dom medicinerna jag faktiskt kan låta bli att ta. Och nästa vecka är det ju dags för dundermediciner igen. Dom hämtade jag ut idag. Lite fundersam blev jag över korttidsstarkingarna. Vid dom två tidigare operationerna har jag fått vid behov, max tre gånger per dag. Den här gången var det fyra. Hur mycket ondare ska det göra den här gången tro? Eller kan det helt enkelt vara så enkelt att olika narkosläkare har olika standardrecept? Jo, så bestämmer vi att det är.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se