Direktlänk till inlägg 5 mars 2012

Första descutanduschen avklarad

Av Ingela - 5 mars 2012 19:20

Typiskt nog insåg jag efter att jag hade klätt av mig att jag bara hade en descutansvamp hemma. Eftersom jag inte tror att jag kommer att ha nån större lust att springa iväg till jourapoteket klockan 05.00 i morgon, var det bara att klä på mig igen och pallra mig iväg till apoteket. Visserligen kan man fundera på hur pass viktiga dom där duscharna egentligen är. Dom gör ju helt olika på olika sjukhus. Allt från Akademiklinikens både kväll och morgon, via KS kvällen före till St Görans ingen alls. I den osäkerheten väljer jag nog trots allt att vara så ren som möjligt. Hellre än motsatsen i alla fall. Men sköna är dom inte, desutanduscharna. Särskilt inte efteråt.


I morgon får jag lov att kliva upp före tuppen. Före halvsex måste kaffe utan mjölk, fulgulpiller och ett stort glas vatten vara avklarade. Sen är det total fasta som gäller. Och en descutandusch till förstås. Halv åtta ska jag inställa mig och sen återstår det bara att se om jag blir först i kön eller får vänta. Oavsett vilket ska det bli skönt att äntligen få göra den här operationen, som jag ju nästan har fått vänta ett helt år extra på. Jag känner mig inte särskilt nervös inför den men det är klart att en extra lite hållen tumme, tå och/eller tass aldrig sitter i vägen!


Men allra först vill jag förvissa mig om att ni alla 1344 unika och fantastiska läsarna under februari månad har förstått att ni fått varsin klart lysande stjärna! Ni är, som alltid, lika välkomna tillbaka! 
ANNONS
 
Ingen bild

Svea

5 mars 2012 20:35

Tänker på dig i morgon och håller tummarna.
Kram

 
Ingen bild

mona

5 mars 2012 20:41

Lycka till i morgon! Jag håller tummarna för att allt går lätt. Kram!

 
Ingen bild

Katrine

5 mars 2012 21:08

TTT håller jag för dig imorgon. Kramar om

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se