Direktlänk till inlägg 10 april 2012

Kul så länge den varade...

Av Ingela - 10 april 2012 19:05

Min ödemfria period varade i ganska exakt fyra veckor och en dag. Fyra helt härliga, osvullna, ovätskefyllda veckor med näst intill full rörlighet i högerarmen! Och flera BH-lösa nätter än på mycket, mycket länge! Och så var det slut på den perioden. Bara sådär, liksom. I lördags när jag klev upp var det nånting som inte kändes helt rätt. Jag skyllde på ovanligt många nätter i hårda sängen i huset, körde ett pass på crosstrainern och återvände sen till den betydligt mjukare sängen i lägenheten. På söndagsmorgonen var det fortfarande svullet och jag skyllde på crosstrainern. I går morse fanns det inget kvar att skylla på. Annat än mig själv, möjligtvis. Efter alla dessa bevis på att man inte ska ropa hej, förrän man är över bäcken...


Lite bättre blev det ändå efter att ha krupit till korset och tagit på natt-BH-n igen. Svullnaden hade gått ner betydligt i morse. Fettklumpen är ju faktiskt borta för gott. Rörligheten i högerarmen är fortfarande väldigt mycket bättre. Och jag har en inbokad tid hos sjukgymnasten på torsdag, så då kan vi väl beställa en sån där special-BH i alla fall, då. Inte har jag väl nåt att klaga på egentligen. Men f-n, vad jag saknar mina ödemfria veckor!


Höll på att glömma, mitt i all självömkan... 1191 stjärnor som bara väntar på att få lysa på er marsläsare. Tack för besöken. Ni är alltid lika välkomna igen!

 
ANNONS
 
Ingen bild

AnnaIlona

10 april 2012 21:38

<3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se