Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Vilken kick!

Av Ingela - 16 april 2012 21:00

Jag har just börjat varva ner efter att ha kommit hem från Gyncancerdagen, anordnat av Nätverket mot gynekologisk cancer. Nej då, än har inte herr C letat sig längre än till lymfknutorna (peppar, peppar) på mig. Det räcker så bra så, ändå. Vi var där som representanter för Cancertjejer. Två glada amatörer och administratörer fick chansen att göra lite reklam för oss och vårt helt fantstiska forum. Det ska bli intressant att se om vi får några nya medlemmar efter i kväll. Ett otroligt viktigt nätverk som gör ett fantastiskt viktigt jobb och dom är värda allt stöd! www.gynsam.se 


Besöket hos sjukgymnasten i torsdags gav lite perspektiv på tillvaron. Hon var inte alls så bekymrad över min svullnad eftersom det ju faktiskt inte hade gått mer än dryga fem veckor sen operationen. Då var hon mer orolig över plåstret på armen, där jag hade råkat klia bort en liten sårskorpa. Det blödde oproportionerligt mycket för en så liten sårskorpa och jag behöver skärpa till mig och vara lite försiktig just med att dra på mig småsår. Även små sår kan leda till rätt stora komplikationer när man har ett lymfsystem som inte fungerar helt. Stränga order om att alltid använda handskar i trädgården, blev det. Ett handslag på sommarträning blev det också. Och ett nytt försök att fixa en sån där specialbeställd och svindyr BH.  I höst ses vi igen och då får vi se vad det blir sen. 
ANNONS
 
Ingen bild

gunnarsson-lord@telia.com

17 april 2012 23:54

Lite vitsippor o annat grönt till dej från
landet o Björkviksfamiljen, våren är här på många sätt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se