Direktlänk till inlägg 4 maj 2012

Fulgul fortsättning

Av Ingela - 4 maj 2012 20:59

Jag fick tag på en telefonsvarare hos senaste onken. Eller kanske snarare teflonsvarare, för trots att jag är säker på att jag upprepade namnet på just den fulgula utbytesvariant jag ville ha minst tre gånger, visade det sig vara en helt annan när jag kom till apoteket. Nu gick det bra att byta ut ändå. Eftersom jag är en envis typ som hade efterforskat i förväg, visste jag ju att det gick att beställa "min" sort, och i och med det vågade vi trotsa dom för fredagen ickefungerande datasystemen. I måndags fanns dom där, mina utbytesfulgula. Nu ska jag bara prata lite allvar med onken vid nästa besök, så det blir rätt från början i nästa recept. När nu nästa besök med onken blir... I vanlig ordning lär jag nog få ringa och tjata lite. Maj är det sagt och ska det kunna funka, måste vi börja pussla i kalendrarna ganska så omgående.


Annars är jag nu inne på årets andra antibiotikakur mot UVI. Precis efter en kombinerad förkylnings- och explosionspollenvecka. Mer eller mindre däckad har jag varit. Och trots det har jag inte kunnat sova mer än sisådär fem-sex timmar per natt. Så kanske är det lite synd om mig. Fast även om alla tre åkommorna kan ha riktigt vidriga symptom, är dom ändå oftast förr eller senare övergående. Och än så länge har jag inte kommit längre från minnet av herr C:s mörkare hörnor än att jag kan glädja mig åt att "bara" vara sådär lite vanligt sjuk. Precis som alla andra! Tjohoo! Eller Atjohoo! Välj det som passar bäst för stunden!


955 stjärnor passar alldeles väldigt bra just för den här stunden! Och det är naturligtvis alla ni april-läsare som får den traditionsenliga stjärnan i himlen. Tackar som vanligt allra ödmjukast för besöket och hjärtligt välkomna åter!

 
ANNONS
 
Ingen bild

gunnarsson-lord@telia.com

4 maj 2012 23:56

Atjohoo kanske, kommer ihåg att Britt aldrig satte björkris i vatten "för det tål inte Ingela"! Solstrålarna får värma dej genom fönstret tills värsta pollenstormen gått över. Kraam...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se