Direktlänk till inlägg 16 maj 2012

En annan gonk. Fast samma onk. Tror jag...

Av Ingela - 16 maj 2012 18:52

Den nya onken var sjuk i dag. Lite snopet men som tur var fick dom tag i mig innan jag hade hunnit ge mig iväg. Sköterskan lovade att hon skulle försöka se till att någon av dom andra onkarna kikade på gårdagens blodprov. Det är det kanske någon som har gjort. Eller inte. Det är i alla fall ingen som har hört av sig. Så då var väl proverna bra då. Eller inte... Hon lovade också att se till att jag får en ny tid. Snart. Kanske med samma onk eller med någon annan. Men det är nog lättare sagt än gjort. Jag ringde ju för att boka in en tid eftersom min egen kalender är knökfull. Bara att hoppas på att proverna var bra, med andra ord.


Det börjar också bli dags att boka tid hos tortyrdoktorn igen. Eller kanske hos syster T. Den där nya vårtan vill sig inte riktigt. Den är rätt platt och illröd för det mesta. Först trodde jag att det berodde på klämmande BH:ar men det blir så även när jag går utan. Nu har det ju inte gått mer än drygt ett par månader sen operationen men det känns som att det börjar bli dags för ett proffsutlåtande.


Apropå proffs, kom den nya specialbeställda och svindyra BH:n härom dagen. Är det någon som tror att den passar? En kraftig ledtråd kan ju vara att den var så långt ifrån den beställda svarta färgen som den kunde vara. Kritvit, med andra ord. Och passformen var väl inte så nära den här gången heller, för att uttrycka mig snällt... Jag vet uppriktigt sagt inte om jag har tid att ta tag i detta en gång till, eller hur lång tid jag eventuellt har på mig, men just nu får det vara som det är. Hur dyr den än är.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se