Direktlänk till inlägg 5 juni 2012

Tänker på dig, mamma

Av Ingela - 5 juni 2012 18:09

I dag skulle mamma fyllt 82. Nu blev det ju inte så men jag är nog ganska övertygad om att hon har kikat ner på sin yngsta dotter någonstans ifrån under den senaste veckan. Med illa dold stolthet. Om inte annat finns du där i våra tankar och våra minnen, mamma!


Själv har jag snurrat runt den senaste veckan i en enda intensiv lärkurva. Med illa dold förvirring. Som det sig bör när man byter arbetsuppgifter och arbetsplats. Men kul är det! Och jag är inte den enda som får skavsår.


Ett dygn blev det i regn och rusk hemma i spenaten under helgen. Det behövdes. Några nya kakfat lyckades jag rycka upp mig och få till men i övrigt blev det väldigt mycket slappande - och sovande - framför TVn.


Ett stort tack för alla gratulationer och hejarop! Och en stor stjärna i himlen till alla er 936 som hittade hit under maj månad!


 
ANNONS
 
Ingen bild

AnnaIlona

6 juni 2012 19:21

Kram <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se