Direktlänk till inlägg 14 juni 2012

Allt på en gång. Jajamensan!

Av Ingela - 14 juni 2012 20:38

Som om det inte vore nog med att helt och fullständigt byta jobb, har jag också passat på att byta lägenhet. Just precis nu. Och nej, det har det inte riktigt funnits tid och ork till men nu blev det så ändå. Timing kallas det visst. Eller brist på.


Stora lasset gick i tisdags. Inte så långt, tack och lov. Tillräckligt nära för att jag ska kunna springa upp och hämta sånt som jag inte hann med att packa till dess. Och det är en hel del. Men just nu har jag bestämt mig för att fullständigt strunta i det. Jag är för trött helt enkelt. Både fysiskt och psykiskt. I alla fall i kväll. Så svullen som jag är runt ryggoperationsärren och under armen har jag nog aldrig varit, tror jag. Och stubinen är kort. Väldigt kort. Så just i kväll får mina nya grannar lyssna till diverse filarfolk, hedningar, groupas och lite Robert Broberg i stället för mina arga skrik och svordomar. Hoppas dom tycker att det är rätt prioritering. Jag känner mig redan betydligt mer lugn och harmonisk i alla fall.


Radiumhemmet hörde av sig till slut i fredags, efter att besöket hos den nya onken ställdes in. Nu vill dom att jag kommer efter sommaren i stället. Blodprovet var rätt OK, dvs oförändrat gentemot senast, och dom förhöjda värdena är ganska nära gränsvärdena. Eftersom det är ganska exakt ett år sen senaste "bentethetsmetningen", frågade jag om jag skulle göra en sån så länge men det tyckte dom att jag kan vänta med till hösten också. Och så får det väl bli, så länge som jag känner att jag har läget under kontroll. Egentligen borde jag nog boka en tid hos tortyrdoktorn så länge men just nu orkar jag inte. Det lär ju inte bli sämre av att vänta till hösten. Tror och hoppas jag.

 
ANNONS
 
Liselott

Liselott

18 juni 2012 00:44

*kramar*

http://lisse1978.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se