Direktlänk till inlägg 21 juni 2012

Tid för mig - äntligen!

Av Ingela - 21 juni 2012 18:50

Gamla lägenheten är tom. Bara förrådet kvar men det är det ingen större brådska med. Kalendern är också tom. I fyra väldigt värdefulla dagar i alla fall. Så nu har jag passat på att ta lite ledigt över midsommar. Jag tjuvstartade redan i går eftermiddag, med att åka ut i spenaten. Och jag mår oförskämt bra.


Trots gräspollen och fulgulpillervärk. Jag har haft en helt enorm värkvecka. Både i skelett och leder. Jag förstår inte riktigt varför det kom just nu men ont har jag haft. Och inte har det riktigt lugnat sig när jag har försökt promenera heller. Men jag tror inte att det har märkts utåt och det är i så fall precis som jag vill ha det. Jag läste ett citat hos några av mina FB-vänner, som lite avkortat var ungefär så här: "Jag ler oftare än ser ledsen ut, trots smärtan. Därför tror en del att jag inte har så ont som jag har."


Och precis så kör vi! Fast gräspolleneffekterna är lite svårare att dölja. Rinnande näsa och ögon, kli i ögonen och sjuttifjurton nysningar i rad känns rätt avslöjande. Men å andra sidan är dom övergående och bör ha gett sig om någon vecka. Och skulle dom nu inte göra det, så mår jag ändå oförskämt bra redan nu. Så det så!

 
ANNONS
 
Ingen bild

AnnaIlona

25 juni 2012 13:26

Önskar dig en fin sommar. kram <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se