Direktlänk till inlägg 25 juni 2012

Hur tänkte dom då, då?

Av Ingela - 25 juni 2012 21:12

Hoppas att jag inte trampar några tidigare hyresgäster i närtid alldeles för hårt på tårna nu. Men jag kan inte låta bli att fundera. I nya lägenheten finns tre fönsterbrädor, som är/var täckta med fejkad, självhäftande nästansomomdetkundevaritmarmorplast. I tre olika färgnyanser. Inte alltför skrikiga men alldeles tillräckligt gräsliga. I köket hade en liten bit lossnat. Och under det där plasttäcket, visade sig en helt underbar perstorpsskiva! Inte en fläck. Inte en reva. Utan en helt felfri perstorpsskiva. Och jag frågar mig - hur tänkte dom då, då?


Ännu värre blev det när jag skulle utforska hur det såg ut i vardagsrumsfönstret. Där var det inte bara fejkad, självhäftande nästansomomdetkundevaritmarmorplast. Nej, för säkerhets skull verkar det som att någon har varit där med ett extra lager klister... Det sitter fast, med andra ord. Men med en god portion envishet, en bra kniv och ett förråd av medicinsk bensin ska jag nog kunna lösa det här också. För även där döljer sig en lika underbar perstorpsskiva. Om jag bara får bort klistret, förstås. Det som stör mig lite, är att det nog faktiskt kunde varit jag för ett antal år sen. Som inte tyckte att perstorpsskiva var något märkvärdigt. Inte hade jag väl någonsin klistrat dit nästansomomdetkundevaritmarmorplast. Men kanske nästansomomdetkundevaritnågotannat. Och hur tänkte jag själv då, då?


För övrigt är även förrådet tömt nu. Det kändes som lika bra att passa på när det ändå började regna. Och med regnet, lugnade allt det där rinnet, nysandet och kliandet ner sig. Helt plötsligt kom det lite mer ork så nu börjar till och med diverse tavlor och krokar komma på plats. Inte ens dom fulgula orkar ställa till med några värre bekymmer än vanligt. Så jag mår helt enkelt ännu mer oförskämt bra!

 
ANNONS
 
Ingen bild

inkan

4 juli 2012 17:27

Jag läste på en amerikansk blogg (onegoodthingbyjillee -busbra!) att ett bra sätt att få bort klister är jordnötssmör.Försöka duger! (Går det inte så bra, kan man ju äta upp resten!)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se