Direktlänk till inlägg 10 juli 2012

Semester!

Av Ingela - 10 juli 2012 08:15

I går var min första semesterdag. Men egentligen kändes det som att semestern började redan i lördags. Jag kom hem med båten från Visby, tog bussen in till Cityterminalen, släpade hem väskan, ställde in den i lägenheten och åkte hem till huset. Underbart! Efter en intensiv Almedalsvecka, var lite stillhet precis vad jag behövde. Och min härliga fåtölj! Jag är nämligen helt slut i kroppen efter en hel vecka med obekväma stolar, obekväm säng och ett evigt stående och gående för övrigt. En hel del värktabletter blev det. Särskilt dom första två dagarna innan jag lärde mig att hitta små tillfällen till vila i fåtöljen på hotellrummet. Den var i och för sig inte särskilt bekväm heller men tillräckligt för att erbjuda en liten paus i det ryggonda.


I går åkte jag in till stan igen och packade upp väskan. Efter tvätt, besök på gamla och nya arbetsplatsen och en lång promenad (med vissa shoppinginslag) räckte inte orken till så mycket mer än att slappa i min härliga fåtölj nummer två. Jo, en sak till räckte orken till. Jag insåg att jag äntligen har en chans att fixa en bra säng till huset också. Så nu är en sådan beställd och förväntas levereras nästa fredag. Till dess får jag väl åka in och sova i lägenheten då och då, om jag blir alltför svullen av att sova på den gamla hårda sängen.


Men nu är det semester! Utan några större planer, annat än att bara njuta av att vara ledig. Ta dagen som den kommer, helt enkelt. Till att börja med tänkte jag göra ett oanmält besök hos protesaffären. Jag behöver en omgång till med mjukisproteser och dessutom behöver jag en BH som inte skaver i armvecket. Har jag lite tur kan jag gå därifrån med både och. 
ANNONS
 
Ingen bild

gunnarsson-lord@telia.com

10 juli 2012 12:37

Njut av semestern, du om någon är värd den! Välkommen till spenaten i Björkvik om du känner för det. Puss o kram Tommy&Elisabeth

 
Ingen bild

AnnaIlona

10 juli 2012 22:09

Önskar dig en underbar semester Bus. Hoppas att vi kan ses i höst :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se