Direktlänk till inlägg 26 augusti 2012

Träningen fick ligga ett tag

Av Ingela - 26 augusti 2012 18:01

Ända till i söndags fungerade det att träna. På söndagseftermiddagen började jag känna mig lite hängig. Det blev värre på måndagen och när jag äntligen kom hem på kvällen, hade jag obeskrivligt ont i halsen. På tisdagen vaknade jag med en rejäl förkylning men släpade mig ändå iväg till dagens möten. En halvtimmes sömn mitt på dagen hjälpte inte. Jag blev bara sämre och sämre och fick till slut ge upp och gå hem.


Och då var det inte bara träningen som fick ligga. Allt fick läggas åt sidan och jag själv fick lägga mig i sängen. Med så där riktigt hög feber som man kan få ibland. Jag brukar få värmeutslag på magen när jag har feber. Ju högre feber, desto fler utslag. Nu var hela magen knallröd. Jag sov i princip i drygt ett och ett halvt dygn. Men så vände det. Jag är fortfarande inte bra men så oändligt mycket bättre. Idag tog jag utan problem en helt vanlig promenad, så i morgon är det nog dags att ge mig på stavarna igen.


För övrigt lyser kallelsen till onken med sin frånvaro. Tre månaders försening tycker jag nog är på gränsen. Jag borde dessutom åtminstone ha fått en remiss till mammo vid det här laget. Det blir väl till att ringa i morgon och tjata lite. För ovanlighetens skull...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se