Direktlänk till inlägg 16 september 2012

"Moster" igen!

Av Ingela - 16 september 2012 18:10

Vi har fått tillökning i familjen! En liten fröken


 


eller kanske snarare en fröken Liten. För Liten hette hon i alla fall i onsdags. Man vet aldrig när det gäller syster yster. Söt är hon i alla fall. Och liten. Men större än kaffekoppen:)


 


Min förkylning gav sig som sagt. Fast den ersattes av en annan förkylning. Eller om det nu var samma som kom tillbaka. Jag blev rejält däckad igen under förra helgen och den håller fortfarande i sig.


Nu har jag äntligen fått min onktid. Egentligen redan på tisdag men den här gången gjorde jag ett undantag och flyttade tiden. Nästa torsdag är det dags och blodprov ska tas innan. En liten fördel mitt i allt, med andra ord. Annars brukar jag ju bara ta blodprov varje halvår. Om nu blodprov någonsin kan räknas som en fördel för en svårstucken...

 
ANNONS
 
Ingen bild

gunnarsson-lord@telia.com

21 september 2012 16:25

Oh hjälp vad söt! Fredrik o Marie har skaffat en vit perserkatt med alldeles platt ansikte. Fredrik som aldrig skulle ha katt. Haha
Den är oxå söt. Kram till systrarna Yster

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se