Direktlänk till inlägg 26 oktober 2012

Klämmigt värre!

Av Ingela - 26 oktober 2012 19:13

Resultatet av dagens mammo och ultraljud var bara bra (vilket redan redovisats på Fejan - men alla finns ju inte där eller har tillgång till mina inlägg)! Men aj, så ont det gjorde idag. Först på mammon. Sidbilden gick väl an, när bröstmuskeln gick in som en skyddande sköld. Men den där raktframifrånbilden... Ja, då blev det verkligen klämmigt värre. Aj, aj!


Precis som jag hoppades, hann jag få resultatet av mammon redan innan ultraljudet. Inga förändringar. Vackra ord! Ultraljudet gav precis samma besked. Inga förändringar och inga misstankar om att behöva oroa mig. Just precis som jag trodde men det beskedet betyder ändå så otroligt mycket, Jag får ju faktiskt räkna mig som "frisk" i ett helt halvår till. Eller åtminstone tumörfri. Helt frisk får jag aldrig bli men med tanke på mina urusla prognoser, räknas naturligtvis detta in bland mina absoluta delsegrar! Att sen själva ultraljudet gjorde ont, känns som helt okej! Framför allt med tanke på att det är ett tecken på att allt fler nerver börjar gifta ihop sig i mina operationsområden. Det trodde jag var kört vid det här laget. Men skam den som ger sig!


 
ANNONS
 
Ylva

Ylva

26 oktober 2012 19:55

GRATTIS! Jag har just lyckats missa min mammografi-tid. Är väl ett gott tecken i och för sig, betyder att det inte känns som att jag behöver oroa mig. Just nu i alla fall. Ha det fortsatt bra! Kramar från Ylva/Klara

http://gruvarbetarbostaden.bloggplatsen.se

Ingela

26 oktober 2012 20:07

Åh, vad glad jag blir över att höra från dig! Storkram!!!

 
Ingen bild

gunnarsson-lord@telia.com

30 oktober 2012 09:45

Här blir vi lika glada varje gång det är så fina Nyheter från dej!
Kraam på dej! Tommy&Elisabeth

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se