Direktlänk till inlägg 4 december 2012

En fulgul försökskanins dagbok - del 1

Av Ingela - 4 december 2012 19:58

Tre piller tagna av den nya sorten och jag har mått konstant illa i drygt 2 1/2 dygn. Jag har försökt att balansera lite med illamåendepiller men då får jag kraftig halsbränna. Inte i stället för illamående, som man ju kunde hoppas på, utan också. Och av medicinen mot halsbränna, blir jag inte så kul i magen. Men för all del, lite skylla mig själv är det också. Att äta sex sorters korv till middag när jag inte ens är van att äta över huvud taget på kvällarna kanske inte är helt smart. Inte heller att äta curryröra till lunch. Jag hoppas ändå att det är mest övergångsbesvär från fulgul till fulgul och att illamåendet ger sig snart.


På plussidan har värken nästan varit obefintlig. Fast det berodde nog mer på att det var minusgrader, för under dagen har det gradvis blivit mer och mer som vanligt. Nåja, jag har i alla fall inte gråtit floder för ingenting. Mer än en rätt kort stund i söndags. Och vallningar har jag sluppit helt. Den här gången har det mest varit illröda kinder.


Ryggskottet verkar i alla fall ha gett sig för den här gången. Och snart är det jul, så visst finns det bra saker att se fram emot. Och bra saker att se tillbaka på. Som alla er 847 fantastiska och unika besökare under november månad. Ni får naturligtvis som vanligt er stjärna i himlen, klar och lysande som sig bör under den mörka månaden. Och som alltid är ni lika välkomna igen! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se