Direktlänk till inlägg 21 december 2012

En fulgul försökskanins dagbok - del 3

Av Ingela - 21 december 2012 18:38

Det gick sådär att byta tillbaka från fulgulpillervariant nummer fyra till fulgulpillervariant nummer två. Det blev ytterligare tio dagars konstant illamående, "sockrat" med en vinterkräksjuka. Inte för att jag tror att dom har något samband med varandra men illamåendet blev inte precis lindrigare... Många illamåendepiller har det blivit under den senaste veckan i alla fall.


Annars blev jag nog mest orolig över att allt verkade bli mer och mer trist och grått, med undantag från några rejäla humörexplosioner. Visst kan det bero på illamåendet. Och visst kan det bero på att både leder, muskler och skelett har värkt som bara den under den här försökskanintiden. Eller så kan det kanske bero på att jag återigen är nere på en total sovtid på 3-4 timmar per natt. Eller så är väl det troliga att det beror på fulgulpillren. Just nu känns det så. Allt känns lite ljusare igen och det beror nog inte bara på att det är jul på gång. Jag insåg också att dom där ständiga temperaturväxlingarna runt nollan faktiskt brukar förstärka i princip alla mina biverkningar. Det var nog det som hände den här gången också, fast det förstärktes ytterligare av den där försökskaninperioden.


Så vad önskar jag mig i julklapp? Jo, något så simpelt som några minusgrader under en längre tid. Som ett par månader kanske. För att slippa dom där värsta fulgula biverkningarna. Och så önskar jag så klart att få fortsätta att vara tumörfri. Och att alla som kämpar därute med herr i C i alla olika former ska få hinna ta del av alla forskningsresultat som bara måste komma snart! Mod, hopp och styrka!

 
ANNONS
 
Ingen bild

gunnarsson-lord@telia.com

24 december 2012 22:46

Så här på julaftons sista timmar önskar vi dej God Jul och fortsatt God framtid. Du är värd dom stjärnor du delar ut till oss andra.
Kraamar från oss i Björkvik

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se