Direktlänk till inlägg 28 april 2013

Lite vila vore inte helt fel

Av Ingela - 28 april 2013 20:00

Jag har precis klarat av en "maratonhelg", med start klockan 05.00 i fredags när jag klev upp för att hinna till Göteborg och en hel dags årsmöte. Kom hem drygt fjorton timmar senare, lätt mörbultad av SJs inte alltför ryggvänliga stolar. I alla fall är dom inte särskilt snälla mot min rygg. Efter det har jag suttit två rejäla heldagar (och lite till) på ytterligare ett årsmöte. Jag var rätt mör redan när jag kom hem i går och i dag blev det nästan lite väl mycket. Det enda ställlet som erbjöd bekväma stolar, var podiet, vilket jag upptäckte under den stund jag tjänstgjorde som mötesordförande. Gissa om jag erbjöd mig frivilligt att sitta där även nästa gång. Nu ska det erkännas att det inte bara berodde på stolen. Det var faktiskt väldigt kul att sitta ordförande också. Så även i Göteborg.


Blir jag inte vald till mötesordförande, kan jag ju alltid försöka förhandla till mig en av stolarna där uppe. Så "överlever" jag numera långa sammanträden på jobbet. Jag har en alldeles egen kontorsstol som står och väntar på mig i styrelserummet. Alla sätt är bra utom dom dåliga, liksom. Och varje värktablett man slipper stoppa i sig, är en bra värktablett.


Jag inser att det är lite väl sent att komma med stjärnutdelning för förra månaden, när nu den här nästan redan är slut. Men jag gör det ändå för att ni alla är värda varsin stjärna i himlen och för att ni som alltid är lika välkomna igen. Tack alla 570 marsläsarna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se