Direktlänk till inlägg 22 maj 2013

Hej, får jag bo hos dig?

Av Ingela - 22 maj 2013 20:32

I går satt jag och surfade lite planlöst efter något att använda som skrivbord. Förrförra helgens efterlängtade vila gick nämligen åt till att montera ner och slänga diverse gamla möbler som bott i huset på tippen. Några av möblerna här i stan skulle passa i spenaten, bland annat bordet jag haft som datorbord. Och då hittade jag


 


som bara bad om att få komma till mig. Om inte annat skulle den ju passa så bra ihop med min finaste hylla, om ni nu kommer ihåg den.


 

Inte för att jag trodde att den skulle finnas kvar men jag åkte till den lilla retrobutiken som annonserat ändå. Och där var den. Och från och med i morgon var den nedsatt 20 procent. Alltså fick jag den för morgondagens pris. Nog var det meningen att just jag skulle köpa den! Och nu har den trätt i tjänst.


 


Annars tuffar livet på. Jag borde nog ha fått en kallelse till uppföljning hos onkologen vid det här laget men det har jag inte. Inte orkar jag bråka heller, just nu i alla fall. Jag mår som jag mår, dvs efter omständigheterna rätt OK. I år hjälpte det inte riktigt att temperaturen lämnade det där pendlandet runt nollan. Jag har haft väldigt mycket värk men det känns som att det har gått att hantera. För det mesta i alla fall. Jag svullnar lite mer än jag tycker är helt OK, framför allt i ryggmuskeldelen av op-området men även det går att hantera med att varva bh-lösa nätter med nätter med bh. På resor hänger numera alltid en liten reserv-bh med. Hellre det än sömnläsa nätter. På pluskontot kan jag i alla fall konstatera att det har varit väldigt tunt med illamående. Alltid något!


Och slutligen, plockar jag fram min skämskudde och inser att jag inte har delat ut några stjärnor för april. Bättre sent än aldrig, hoppas jag. Tack för titten och titta gärna in igen alla ni 561! Varsin stjärna har ni självklart. Och en liten kram, så jag kan lägga undan min skämskudde.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se